Des del Grup CaixaBank vam participar un any més al JUMP2DIGITAL 

Des del Grup CaixaBank vam participar un any més al JUMP2DIGITAL 

El passat divendres 25 de novembre, des del Grup CaixaBank vam assistir al JUMP2DIGITAL, l’esdeveniment més gran dirigit al talent digital a Barcelona organitzat per Barcelona Digital Talent. 

Aquest esdeveniment va comptar amb l’assistència de més de 2.500 persones i més de 50 empreses líders en la digitalització del nostre país. L’exposició de les professions emergents del sector digital, les interessants ponències sobre temàtiques d’actualitat i de la realització d´activitats que repten els joves talents del sector, converteixen el JUMP2DIGITAL en la trobada perfecta per als professionals del sector digital.  

Des del Grup CaixaBank, vam tenir l’oportunitat de no només participar en les ponències, sinó que també vam ser presents al Speed ​​Dating, Networking, Hackathon i Mentories que ens van permetre apropar-nos i conèixer el talent digital, presentar People Xperience HUB i projectes transformadors del Grup i donar a conèixer les diferents filials del Grup. 

T’agradaria conèixer més sobre les nostres ponències? Continua llegint! 

Des de CaixaBank Tech, filial tecnològica del Grup, vam ser presents a l’Escenari Digital amb Marc Cabezas, Digital Innovation Product Owner a CaixaBank Tech, que va aconseguir sorprendre tots els assistents amb la seva ponència sobre les Oportunitats del Metavers al Sector Financer. 

Reviu la seva ponència aquí

Un grupo de personas frente a una pantalla

Descripción generada automáticamente

També vam participar a l’Escenari d’Employer Branding on Berta Massagués i Mireya Masero, van presentar el Grup CaixaBank i la comunitat de talent del Grup, People Xperience HUB, ecosistema disruptiu d’innovació, aprenentatge i talent construït amb l’objectiu de fomentar l’atracció i la retenció del Grup millor talent. 

Un grupo de personas jugando un videojuego

Descripción generada automáticamente con confianza media

A més, vam detallar les principals línies d’activitat del HUB i van explicar diferents projectes, iniciatives, continguts i ofertes de feina que podràs trobar a la nostra web

Reviu la seva presentació aquí!

I això no és tot! 

Durant el JUMP2DIGITAL vam ser presents a les entrevistes en format Speed ​​Dating i Networking per conèixer el talent tecnològic i digital interessat en les oportunitats laborals de CaixaBank Tech i del Grup, a través de Laura Navarro i Jennifer Egea, HRBPs a CaixaBank Tech. 

Finalement, mentre Valentina Borgonovi, Senior Data Scientist a CaixaBank Business Intelligence, va participar durant el dia ajudant més de 40 desenvolupadors a solucionar els reptes proposats durant el Hackathon, els nostres companys José Luis Chouza, Manager a CaixaBank Payments and Consumer, i Sandra Corella, Quants a CaixaBank, van aconsellar i mentoritzar joves sobre la seva carrera professional. 

Si t’ha agradat aquesta iniciativa, 

no et perdis la nostra intensa agenda d’activitats i inscriu-te a la nostra comunitat! 

0